Gevelbescherming

Bescherm uw gevel

Gevelbescherming voorkomt schade aan gevels door invloeden van buitenaf en vereenvoudigt arbeidsintensieve onderhouds- en reinigingswerkzaamheden. Het zorgt ervoor dat uw gevel langer mooi en schoon blijft en nog slechts minimaal vatbaar is voor schadelijke invloeden. Zo realiseert u een optimale conservering van uw gevel en een veel langere levensduur dan bij gevels waarop geen gevelbescherming is aangebracht.

ASMS werkt hiervoor met hydrofuges, een waterafstotend en dampdoorlatend impregneermiddel voor gevels. Hydrofuges beschermen duurzaam tegen de negatieve gevolgen van weersinvloeden, algenvorming maar ook van ander vuil zoals van verkeer en industrie .

Er zijn verschillende soorten gevels en daarom ook verschillende soorten hydrofuges, die op verschillende manieren worden verwerkt en aangebracht. Bij ASMS kunnen wij u uitstekend adviseren over wat voor uw specifieke gevel de beste behandeling is. Vervolgens voeren wij deze op een professionele manier voor u uit, zodat u nog jarenlang van een mooie gevel kunt genieten.

In specifieke gevallen behandelen wij uw gevel met een anti-graffiti coating, speciaal bedoeld ter voorkoming van het binnendringen van verfstoffen die schade aan uw gevel kunnen veroorzaken. Hiermee wordt permanente schade aan uw gevel, als gevolg van bekladding voorkomen en zijn de verfdelen die voor deze ongewenste bekladding worden gebruikt, gemakkelijker te verwijderen. Bovendien beschermt de anti-graffiti coating niet alleen tegen het binnendringen van verfstoffen, maar heeft het ook een waterafstotende en dampdoorlatende werking.

Uw gevel is een belangrijk en kostbaar onderdeel van uw pand en verdient het ook als zodanig te worden behandeld. Door ASMS een professionele gevelbescherming te laten aanbrengen, weet u in ieder geval zeker dat u alles hebt gedaan aan een optimaal behoud van uw gevel.

Graag meer info of een vrijblijvende prijsofferte? Contacteer ons ASMS!

Contacteer ASMS

Hydrofuges

Hydrofuges zijn waterwerende middelen om gevels mee te impregneren en zo duurzaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De hydrofuges vormen een doorzichtige laag over uw gevel, die waterafstotend en dampdoorlatend is. Naast een langdurige vochtafstotende werking hebben hydrofuges ook een algen- en vuilwerende werking. Kortom, met het aanbrengen van hydrofuges geniet u langer van de schoonheid van uw gevel en vergt uw gevel minder (arbeidsintensief) onderhoud.

Er zijn verschillende soorten hydrofuges die op verschillende manieren kunnen worden aangebracht. De voorbehandeling bestaat altijd uit het verwijderen van vuil, mos, alg en schimmel en het reinigen van uw gevel, bij voorkeur met hogedrukreiniging.

Een vloeibaar hydrofuge wordt doorgaans onder lage druk, sproeiend aangebracht, terwijl een hydrofuge in crème-vorm ook strijkend met kwast of verfrol kan worden aangebracht. Vooral bij het impregneren van kleine oppervlakken of moeilijk bereikbare plekken wordt strijken aanbevolen. Aanbrengen gebeurt tot het punt van verzadiging en zal, afhankelijk van de ondergrond, één of meerdere malen herhaald moeten worden. Wanneer u uw gevel door ASMS laat impregneren, kunt u er vanuit gaan dat uw gevel heel lang mooi en goed geconserveerd blijft.

Anti graffiti coating

Een anti-graffiti coating op uw gevel of buitenmuur bespaart veel werk en ergernis bij het verwijderen van bekladdingen!

Er wordt door het aanbrengen van een Anti graffiti coating definitieve schade aan gevels of muren door graffiti voorkomen.

De anti-graffiti coating is een onzichtbare en dampdoorlatende laag, die langdurig bescherming biedt tegen het binnendringen van de verfdelen van graffiti. Bovendien hebben ook vocht en andere weersinvloeden geen kans. Om schade aan het milieu zoveel mogelijk te beperken werkt ASMS met moderne professionele producten die zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar zijn.