Gevelrenovatie

Gevelrenovatie VOORGevelrenovatie NAGevelrenovatie vereist vakkennis.

Het bijwerken van natuursteen, voegwerken en betonherstellingen zijn specialistische vakgebieden waarbij een goede uitvoering cruciaal is voor het eindresultaat. Gevelrenovatie is niet iets waar u graag risico mee loopt. Het gaat tenslotte om de gevel van uw kostbare woning of bedrijfspand. Wilt u bij de uitvoering zeker zijn van vakwerk, laat de renovatie van uw gevel dan over aan de professionals van ASMS. Welke vorm van gevelrenovatie uw gevel ook vereist, de vakmensen van ASMS weten wat voor u de juiste vorm is en voeren deze altijd op nauwgezette wijze uit. Schuren, polijsten of weghakken en opnieuw opbouwen van natuurstenen gevels doen wij zorgvuldig en met respect voor het bouwwerk. Wij leveren kwaliteit in voegwerken en weten betonherstellingen met de juiste constructie en draagkracht telkens weer optimaal uit te voeren.

Net even anders, maar zeker ook vakwerk is het herstellen en vernieuwen van moluren (= sierlijsten aan het plafond). Ook dit voeren wij graag voor u uit, met de nodige kennis van zaken en liefde voor het vak. ASMS staat klaar voor het herstellen en waar nodig kopiëren en vervangen van iedere soort en maat sierlijst.

Bij ASMS gaan wij bij iedere gevelrenovatie uiterst zorgvuldig en professioneel te werk. Vooraf doen we gedegen onderzoek, bespreken de wensen van de klant, geven desgewenst deskundig advies en stellen uiteindelijk een werkplan op. Deze manier van werken schept duidelijkheid zodat niemand voor verrassingen komt te staan en maakt voor iedereen duidelijk wat ons einddoel is: een perfect gerenoveerde gevel én een tevreden klant!

Graag meer info of een vrijblijvende prijsofferte? Contacteer ons ASMS!

Contacteer ASMS

Bijwerken natuursteen: Schuren, polijsten en zelfs het wegkappen en opnieuw opbouwen !

Het bijwerken van natuursteen is een specialistische klus waar we bij ASMS de juiste know-how voor in huis hebben. Natuursteen is een natuurlijk product dat ‘mooi oud’ wordt. Echter na verloop van tijd zal ook natuursteen bijgewerkt moeten worden om die bijzondere uitstraling te behouden.

Schuren, polijsten en zelfs het wegkappen en opnieuw opbouwen van beschadigde en verweerde delen wordt door ASMS professioneel uitgevoerd. Het geheel wordt door ons afgewerkt met een beschermende laag, zodat uw gevel er weer jaren tegenaan kan.

Voegwerken: Wij verwijderen vakkundig uw oude voegen en vervangen deze door nieuwe!

Voegwerken vormen bij uw gevelrenovatie een belangrijk onderdeel. De voegen van uw gevel lijken misschien een detail, maar zijn dat allerminst. De kleur en het soort voeg heeft grote invloed op de uitstraling van uw gehele gevel. Voor kwaliteit in uw voegwerk, ook waar die er vanuit de bouw niet was, moet u dan ook bij ASMS zijn.

Wij verwijderen vakkundig uw oude voegen en vervangen deze door nieuwe. Ook het voegwerk bij nieuwbouwprojecten kunt u aan onze deskundigheid overlaten. ASMS werkt met het juiste cement, de juiste verhoudingen en mengtechnieken zodat een perfect eindresultaat gegarandeerd is.

Betonherstelling: Ruime expertise op het gebied van betonherstellingen!

Betonherstelling is soms nodig wanneer slechte uitvoeringen van de bouwwereld aan het licht komen. Maar ook de tand des tijds of verbouwingen kunnen aanleiding zijn het beton van uw gevel te renoveren.

ASMS heeft ruime expertise opgebouwd op het gebied van betonherstellingen en staat daarom voor kwaliteit als het om het beton van uw gevel gaat. Hiervoor werken wij uitsluitend met de beste materialen en op basis van een gedegen onderzoek en werkplan. Afhankelijk van de benodigde betonherstelling, de constructie, de vereiste draagkracht en de wensen van de klant, wordt de juiste herstelmethodiek gekozen.

Door de specialistische kennis die wij in het verleden hebben opgebouwd voeren wij de betonherstelling vervolgens vakkundig uit en leveren wij altijd maatwerk onder de hoogste kwaliteitsnormen.

Moluren: Vernieuwen en herstellen van moluren

Vernieuwen en herstellen van moluren is dankbaar precisiewerk dat vraagt om gedegen vakwerk en een liefde voor (oude) architectuur. Met gedegen kennis van zaken herstellen, en zonodig kopiëren en vervangen wij de sierlijsten aan uw plafond.

Wij werken zowel met eenvoudige moderne moluren als met uitbundige klassieke exemplaren. Welke maat of vorm uw moluren ook hebben, wij vernieuwen ze en geven uw ruimte zijn authentieke sfeer en uitstraling weer terug.